Ledvinky na cibulce

Odebírejte nás na YouTube

Ledvinky na cibulce

Jednoduchý recept na přípravu ledvinek.

Ingredience:

  • 1 kg vepřových ledvinek
  • 0,3 l mléka nebo podmáslí
  • 3 ks velké cibule
  • vepřové sádlo
  • slanina
  • majoránka, mletý kmín, sůl, pepř
  • 3 stroužky česneku
  • masový vývar

 

Postup:

  1. Ledvinky očistíme, nakrájíme a namočíme do mléka (třeba na noc).
  2. V hrnci na sádle orestujeme slaninu a cibulku do zlatova.
  3. Scedíme ledvinky a orestujeme.
  4. Zalijeme vývarem a podusíme, přidáme majoránku, sůl, pepř, česnek.
  5. Můžeme servírovat. Vhodnou přílohou jsou knedlíky, rýže nebo domácí pečivo.

Přihlaste se, abyste mohli hodnotit.

Přihlaste se pro plný přístup

Chcete hodnotit recepty, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.