Kuře z remosky
V remosce upečené chlazené čtvrtky kuřete, přes noc odležené pěkně okořeněné, spolu s brambory, rajčaty, cibulí, slaninou neb...
Čtěte víceV remosce upečené chlazené čtvrtky kuřete, přes noc odležené pěkně okořeněné, spolu s brambory, rajčaty, cibulí, slaninou neb...
Čtěte víceOrestovaná kachní prsa, provařená v omáčce z pomerančové zavařeniny a drůbežího vývaru.
Čtěte víceUvařený bulgur promíchaný s podušenou zeleninou a houbami, dochucený pepřem, solí, petrželkou a utřeným česnekem....
Čtěte víceMalé kulaté lívanečky z řidšího kynutého těsta, opečených na oleji v lívanečníku dorůžova.
Čtěte víceNaložené kostky krůtího masa, druhý den zprudka orestované na sádle, pak zalité vodou nebo vývarem a spolu s naťovou cibulkou...
Čtěte vícePizza s rajčatovou polpou, rozdrobeným kozím sýrem, špenátovými listy, vlašskými ořechy a parmazánem.
Čtěte víceRecept na vepřovou kýtu s výbornou omáčkou z hořčice.
Čtěte víceTěstovinové flíčky zapečené v troubě s houbami podušenými na slanině a cibuli, dochucené vejci rozšlehanými v mléce....
Čtěte více