varimdobre.cz
  • Hlavní chody
  • Nápoje
  • Polévky
  • Saláty
  • Dezerty
  • Pečivo
  • Snídaně
  • Pochutiny
  • Ostatní
Čalamáda

Čalamáda

Nakládaná zelenina s octovým nálevem.

Čtěte více
Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

Příloha k masu a knedlíku ve variaci z kedlubny.

Čtěte více
Šťouchané brambory

Šťouchané brambory

Výborná příloha například k masu, jako variace na klasické brambory.

Čtěte více
Demiglace

Demiglace

Používá se všude tam, kde je potřeba zesílit masovou chuť. 

Čtěte více
Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Italské carpaccio z lososa.

Čtěte více
Dušené zelí se slaninou

Dušené zelí se slaninou

Jako výborná příloha k vepřovému masu, k českým knedlíkům se bezpochyby hodí dušené zelí.

Čtěte více
Domácí máslo ze dvou surovin

Domácí máslo ze dvou surovin

Pro přípravu kvalitního domácího másla budete potřebovat pouze 2 suroviny. je to rychlé, snadné a báječně chutná....

Čtěte více
Dušená mrkev

Dušená mrkev

Dušená mrkev, která se skvěle hodí k bramborám, pečivu či vepřovým výpečkům.

Čtěte více
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Takto připravené bylinkové máslo zajisté oceníme k rychlé večeři, grilovanému masu, nebo pečeným bramborám.

Čtěte více

Doporučujeme

Plovoucí podlaha
Plovoucí podlaha

Výběru plovoucí podlahy musíme věnovat m...

Nulové domy v Česku
Nulové domy v Česku

Spousta lidí pořád ještě netuší, co si p...

Dalmatin
Dalmatin

Dalmatin je populární psí plemeno původe...

Rotvajler
Rotvajler

Rotvajler je robustní psí rasa. Zmíněn j...

Sovinec
Sovinec

Hrad Sovinec je chráněná kulturní památk...

Zámek Kynžvart
Zámek Kynžvart

Klasicistní zámek Kynžvart ve stejnojmen...

Další články

Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Na Nový rok podle pověry proto aby bylo ...

Domácí šlehačka
Domácí šlehačka

Návod na přípravu domácí šlehačky z mlék...

Dýňový krém
Dýňový krém

V troubě rozpečená Hokkaido nebo muškáto...

Rebarborový koláč
Rebarborový koláč

Rychlý drobenkový koláč s rebarborou....

Domácí jogurt
Domácí jogurt

Recept na výrobu domácího jogurtu.

Rafaelo řezy
Rafaelo řezy

Kokosová sladkost na plech.

Copyright © 2017 - 2022 Axolot.cz - Jiří Nový, všechna práva vyhrazena.
Provozovatelem je Jiří Nový, IČ: 3000729, email: admin@axolot.cz
Používáme soubory cookie. Pokračováním návštěvy na stránkách, předpokládáme, že s použitím cookie souborů souhlasíš. Více informací najdeš zde.