Hovězí vývar
Klasický hovězí vývar, čirý, silný a voňavý patří neodmyslitelně do české kuchyně.
Čtěte víceKlasický hovězí vývar, čirý, silný a voňavý patří neodmyslitelně do české kuchyně.
Čtěte víceVývar je grunt a není nad to jej obohatit například domácími játrovými knedlíčky.
Čtěte víceDalší variace na chutnou krémovou polévku připravenou z mladých cuket, brambor, česneku, cibule, smetany, koření a vody nebo ...
Čtěte víceDomácí zeleninový vývar se hodí na přípravu řady dalších receptů, ale je vhodný i jako samostatná polévka.
Čtěte víceHoubová polévka bílá - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle tohoto receptu.
Čtěte víceSvětlá, krémově zahuštěná, po paprice narůžovělá polévka, s vložkou nakrájených párků.
Čtěte víceTradiční francouzská cibulová polévka s bílým vínem a opečeným toastem.
Čtěte více