Odebírejte nás na YouTube

Kuřecí prsa na másle s pórkem

Minutková příprava kuřecího masa s pórkem a žampiony.

Ingredience:

  • 2 kuřecí prsa
  • 250 g žampionů
  • 1 pórek
  • 1 kedluben
  • 1 lžíce másla
  • trocha oleje
  • 1 lžíce koření na kuřecí maso
  • sůl
  • pepř

 

Postup:

  1. Maso očistíme a nakrájíme.
  2. Nakrájíme si pórek, cibuli, kedluben a žampiony.
  3. Na pánvi rozpustíme máslo s trochou oleje.
  4. Orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso s kořením a necháme zatáhnout.
  5. Přidáme kedluben, pórek, žampiony, osolíme a opepříme.
  6. Směs necháme pod pokličkou podusit cca 15 minut. Směs můžeme podusit klidně i déle, nebo méně - záleží jak moc chceme mít měkký kedluben.
  7. Podáváme s rýží, nebo bramborem.