Jablečná přesnídávka

Odebírejte nás na YouTube

Jablečná přesnídávka

Přesnídávka vhodná nejen jako svačina pro děti.

Ingredience:

  • 1,5 kg jablek
  • 150 g cukru
  • 0,6 l vody
  • 1 ks vanilkový pudink

 

Postup:

  1. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme.
  2. Necháme trochu vychladnout a rozmixujeme.
  3. Pudink smícháme v hrníčku s trochou vody (tak, aby byla směs bez hrudek).
  4. Pudink vlijeme do pyré a 2 minuty povaříme.
  5. Můžeme ihned konzumovat, nebo sterilujeme obvyklým způsobem ve sklenicích.

Přihlaste se, abyste mohli hodnotit.

Přihlaste se pro plný přístup

Chcete hodnotit recepty, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.