Odebírejte nás na YouTube
Kuřecí prsa na másle s pórkem
Minutková příprava kuřecího masa s pórkem a žampiony.
Ingredience:
- 2 kuřecí prsa
- 250 g žampionů
- 1 pórek
- 1 kedluben
- 1 lžíce másla
- trocha oleje
- 1 lžíce koření na kuřecí maso
- sůl
- pepř
Postup:
- Maso očistíme a nakrájíme.
- Nakrájíme si pórek, cibuli, kedluben a žampiony.
- Na pánvi rozpustíme máslo s trochou oleje.
- Orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso s kořením a necháme zatáhnout.
- Přidáme kedluben, pórek, žampiony, osolíme a opepříme.
- Směs necháme pod pokličkou podusit cca 15 minut. Směs můžeme podusit klidně i déle, nebo méně - záleží jak moc chceme mít měkký kedluben.
- Podáváme s rýží, nebo bramborem.