Jehněčí kebab

Odebírejte nás na YouTube

Jehněčí kebab

Recept z Řecka na grilované kostky jehněčí kýty napíchané na jehle spolu s paprikou a rajčaty.

Ingredience:

  • 1 kg jehněčí kýty s kostí
  • 2 ks velkých rajčat
  • 1 ks velké papriky
  • šťáva z 1 citrónu
  • mletý pepř
  • majoránka
  • olej
  • sůl

 

Postup:

  1. Vykostěné maso nakrájíme na kostky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku odležet.
  2. Očištěnou papriku nakrájíme na čtverečky a rajčata na půlky.
  3. Maso, papriku a rajčata napícháme na 4 kovové jehly (nebo na špejle), osolíme, okořeníme, pokapeme olejem.
  4. Upečeme pod rozehřátým grilem při občasném otáčení.

Přihlaste se, abyste mohli hodnotit.

Přihlaste se pro plný přístup

Chcete hodnotit recepty, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.