Květákové karbanátky

Odebírejte nás na YouTube

Květákové karbanátky

Rozvařený květák v úpravě ve stylu karbanátků.

Ingredience:

  • 1 květák - rozvařený
  • 4 vejce
  • 20 dkg hladké mouky
  • strouhanku
  • 5 stroužků česneku
  • majoránku
  • pepř a sůl

 

Postup:
Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, strouhanku a následně dochutíme solí, pepřem a majoránkou.

Z hmoty tvarujeme placičky o velikosti dlaně, které obalíme ve strouhance a dáme smažit na rozpálený tuk. Jako přílohu doporučujeme vařené brambory.

Přihlaste se, abyste mohli hodnotit.

Přihlaste se pro plný přístup

Chcete hodnotit recepty, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.