Katův šleh

Odebírejte nás na YouTube

Katův šleh

Vepřové maso na sádle s cibulkou a kečupem.

Ingredience:

  • 500 g vepřové plece
  • 2 cibule
  • 2 feferonky
  • 1 malý kečup
  • sůl a pepř
  • sádlo

 

Postup:

  1. Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na půl kolečka, feferonky nadrobno.
  2. Do horkého sádla vložíme maso a zprudka opékáme přibližně 10 minut a následně osolíme, opepříme.
  3. Přidáme cibuli a když je měkká, přidáme i feferonky. Ohříváme dalších 5 minut a poté do masa vlijeme celý kečup, pořádně prohřejeme a můžeme podávat s chlebem, hranolky nebo bramborami.


Tip:
Dle chuti lze přidat společně s feferonkami nakládané papričky, nebo i houby.