Čokoládové fondue

Odebírejte nás na YouTube

Čokoládové fondue

Zkuste lahodnou kombinaci ovoce a teplé čokolády.

Ingredience:

  • 200 g tmavé čokolády s velkým podílem kakaa
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 1 dcl amaretta
  • 3 lžíce nutelly
  • ovoce

 

Postup:

Ve vodní lázní rozpustíme čokoládu do které vmícháme smetanu, amaretto a nutellu. Čokoláda musí být krásně propojená s ostatními ingrediencemi a musí se pěkně lesknout. Konzistence je hustší, když se ovoce namočí tak čokoláda zůstane na něm.

Přihlaste se, abyste mohli hodnotit.

Přihlaste se pro plný přístup

Chcete hodnotit recepty, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.