Barevný salát z grilované zeleniny

Horký salát připravený z několika druhů grilované zeleniny naložené v oleji, grilovacím koření a drceném pepři. Přelitý Bylinkovým dressingem.

Ingredience:

  • 0.5 kg menších brambor
  • 1 sklenička SPAK Bylinkového dressingu
  • 3 ks barevné papriky
  • 1 ks lilku
  • další zelenina podle chuti (cuketa, rajčata, brokolice)
  • petrželka a různé bylinky na ozdobu
  • grilovací koření
  • drcený pepř
  • olej
  • sůl

 

Postup:

1. Brambory a ostatní zeleninu nakrájíme na větší kousky.
2. Smícháme s 3 lžícemi oleje, solí, kořením a pepřem.
3. Rozprostřeme do větší zapékací mísy a dáme na asi 10 až 15 minut pod gril, občas zeleninovou směs promícháme.
4. Hotový salát posypeme petrželkou a bylinkami.

 

Doporučení:

Podáváme horký se SPAK Bylinkovým dressingem buď jako lehké zeleninové jídlo, nebo jako velmi chutnou přílohu k masu či sýru.