Bramboračka
Jedna z nejoblíbenějších českých hustých polévek. Nejlépe chutná hezky proleželá přes noc a podávaná teplá s bramborovými pla...
Čtěte vícePapriková polévka
Polévka připravená z kostiček barevných paprik, konzervy loupaných a nakrájených rajčat, oliv, nakládaných bílých fazolí a da...
Čtěte vícePuchero
Španělská polévka z hovězího vývaru, bílých fazolí, mrkve, jablka, salámu, cibule, koření a nočků.
Čtěte víceItalská rajská polévka
Italská rajská polévka z protlaku je rychlá a snadná varianta klasiky s plnou rajčatovou chutí.
Čtěte víceHoubová polévka s bramborami
Bramboračka se žampiony, ale klidně použijte i jiné houby. Dochucená majoránkou, česnekem a kmínem.
Čtěte víceŠpenátová polévka s nivou
Polévka z mražených špenátových listů zjemněná smetanou, ochucená česnekem a strouhaným sýrem.
Čtěte víceKaldoun
Polévka uvařená z husích drůbků a kořenové zeleniny, zahuštěná jíškou, doplněná o nudle, případně i o játrové knedlíčky....
Čtěte víceCuketová polévka
Polévka z cukety, brambor, cibule, zakysané smetany a dalších ingrediencí uvařená a potom dohladka rozmixovaná.
Čtěte více