Pečená cibule
Výborný předkrm, nebo příloha ke grilovanému masu - to je pečená cibule.
Ingredience:
- 6 ks červené cibule
 - 120 g bylinkového másla (recept zde)
 
Postup:
- Předehřejeme si troubu (přibližně na 220°C).
 - Mezitím co se nám předehřívá trouba si oloupeme cibule a zespodu je trochu seřízneme, aby nám stáli na místě a nekutáleli se. Následně cibule z vrchu nařízneme.
 - Utřeme bylinkové máslo do pěny (postupně přidáme špetku soli a citrónové šťávy).
 - Cibule naplníme připraveným máslem, tam kde jsme provedli řezy (opatrně ať se nám nerozpadne).
 - Nádobu v které budeme cibule zapékat vysypeme solí, trochu pokapeme olivovým olejem a na závěr vložíme cibule.
 - Cibulky pečeme přibližně půl hodiny a ihned můžeme podávat.