Švestkové čatní
Výrazná omáčka, pocházející z indické kuchyně. Výborná k masům i zelenině.
Čtěte víceVýrazná omáčka, pocházející z indické kuchyně. Výborná k masům i zelenině.
Čtěte vícePřílohové knedlíky s kostičkami rohlíků a osmaženou slaninou. Petrželová nať vytvoří na řezu krásnou mozaiku.
Čtěte víceTakto připravené bylinkové máslo zajisté oceníme k rychlé večeři, grilovanému masu, nebo pečeným bramborám.
Čtěte víceBrambory vařené i syrové, zahuštěné hrubou moukou, uvařené v osolené vodě doměkka.
Čtěte víceRecept na špekové knedlíky s uzeninou, které lze jíst samotné případně se zelím a cibulkou.
Čtěte víceChcete hodnotit, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.