Osso Bucco
Tradiční italská pochoutka. Dušená zadní telecí nožička (Osso Buco, nebo také osobuko v překladu známé jako - kost s dírou)....
Čtěte víceTradiční italská pochoutka. Dušená zadní telecí nožička (Osso Buco, nebo také osobuko v překladu známé jako - kost s dírou)....
Čtěte víceDo hněda pečený roštěnec, servírovaný nakrájený na tenounké plátky, maso na řezu pěkně růžové.
Čtěte víceNa pánvi na oleji opečené plátky brambor, promíchané se zeleninou a zalité rozšlehanými vejci, pod pokličkou zapečené do ztuh...
Čtěte víceDobře udělané grilované žampiony se báječně doplňují s chutí nivy.
Čtěte víceV sýrovém těstíčku obalené plátky měkkého salámu, například gothaje, usmažené dozlatova, servírované s brambory....
Čtěte více