Bulgur s houbami
Uvařený bulgur promíchaný s podušenou zeleninou a houbami, dochucený pepřem, solí, petrželkou a utřeným česnekem....
Čtěte víceKrkovice grilovaná
V celku na roštu grilu s poklopem ugrilovaná, přes noc marinovaná, krkovice servírovaná s různými přílohami pěkně rozkrájená ...
Čtěte víceSmažené tofu plněné sýrem
Kousky uzeného tofu plněné čedarem a obalené v mouce, vajíčkách a drcených kukuřičných lupíncích, smažené do zlatova....
Čtěte víceGrilovaná kotleta v citronové marinádě
Marinované plátky vepřového karé, druhý den zprudka opečené na dobře rozpáleném roštu grilu, případně na pánvi....
Čtěte víceHořčicová omáčka s libovolnými kousky masa
Na cibulce, hořčici a nastrouhané zelenině podlité vodou podušené libovolné kousky nejlépe minutkového masa, omáčka nakonec d...
Čtěte víceSteak z tuňáka s dýňovým pyré
Zkuste recept na steak z tuňáka, doplněný o jemné dýňové pyré.
Čtěte vícePečená parmice na cibuli česneku a zázvoru
Parmice je výborná mořská ryba s bílým masem a velmi malým množstvím kůstek, které se dají snadno odstranit.
Čtěte více