Chleba ve vajíčku
Rychlá večere a dobrý nápad jak zužitkovat starší chleba.
Ingredience:
- chleba (starší)
 - 2 vejce
 - malá lžíce parmazánu (strouhaného)
 - stroužek česneku
 - petrželka (sušená)
 - sůl
 - cibule
 - kyselá okurka
 - mletá paprika
 
Postup:
- Do misky rozklepneme dvě vejce, přidáme parmazán, utřený česnek se solí, zasypeme petrželkou a vše řádně promícháme.
 - Nakrájený chléb namáčíme z obou stran ve vajíčku a smažíme dozlatova.
 - Poté vyjmeme na ubrousek, zbavíme tuku a servírujeme s nakrájenou cibulí na jemná kolečka, okurkou a jemně zaprášené mletou paprikou.
 
Tip:
Chleba můžeme servírovat také s kečupem, nebo hořčicí, smaženku si každý obloží tak, jak jí má rád.