Vejce vařené natvrdo
Vejce uvařené do tuhé konzistence, bílek i žloutek je ztuhlý. Skvělá snídaně, nebo ingredience vhodná k dalšímu použití, např...
Čtěte víceVejce uvařené do tuhé konzistence, bílek i žloutek je ztuhlý. Skvělá snídaně, nebo ingredience vhodná k dalšímu použití, např...
Čtěte víceNa kostky nakrájené vepřové plecko zalité pivem, podušené na cibulovém základě spolu s česnekem a paprikami.
Čtěte vícePomazánka z uzených šprotů, okurek, cibule a hořčice, která se hodí nejlépe k čerstvému pečivu.
Čtěte víceV plechové krabici s hoblinami na pařáčku nebo vhodném sítu vyuzené filety z lososa, servírované přelité teplou smetanovou om...
Čtěte víceOmeleta z našlehaných vajec, keříčkových rajčat, bazalky, zdravých semínek chia, sypaná parmazánem. Tip na lehkou, rychlou a ...
Čtěte více