Těstoviny se směsí kuřecího masa, hlívy ústřičné a zeleniny
Chutná směs z marinovaných, pak zprudka opečených kousků kuřecího masa, podušené zeleniny, koření a hub, servírovaná spolu s ...
Čtěte víceChutná směs z marinovaných, pak zprudka opečených kousků kuřecího masa, podušené zeleniny, koření a hub, servírovaná spolu s ...
Čtěte víceJedna z tradičních českých omáček z proslulých znojemských okurek.
Čtěte víceV troubě rozpečená hokkaido nebo muškátová dýně, povařená spolu s kořením a orestovanou cibulí, pak rozmixovaná, dochucená sm...
Čtěte víceSlané rohlíky z kynutého těsta zdobené hrubozrnnou solí a kmínem. Chutnají skvěle!
Čtěte víceKvětáková polévka nemusí být vždy jako ze školní jídelny, vyzkoušejte výborný recept.
Čtěte víceRecept na brambory zapékané se smetanou, vhodné jako vynikající příloha, ale i samotné.
Čtěte víceVejce uvařená natvrdo, plněná pěnou z uvařených žloutků, másla a hořčice, zdobená kapií, snítky petrželky a vějířky kyselé ok...
Čtěte víceNěkterými lidmi tolik milované, některými zase nenáviděné pečené buchtičky, podávané přelité žloutkovým krémem....
Čtěte více