Frankfurtská polévka
Světlá, krémově zahuštěná, po paprice narůžovělá polévka, s vložkou nakrájených párků.
Čtěte víceCuketová polévka
Polévka z cukety, brambor, cibule, zakysané smetany a dalších ingrediencí uvařená a potom dohladka rozmixovaná.
Čtěte víceJahodová polévka
Ovocná polévka pěkně vychlazená, vhodná součást obědového menu především v letních měsících.
Čtěte víceSelská čočková polévka
Příprava hutné čočkové polévky podle sterého staročeského receptu.
Čtěte víceHrášková polévka
Krémová polévka z hrášku, cibule, česneku, badyánu, vývaru a smetany, zdobená zakysanou smetanou.
Čtěte vícePapriková polévka
Polévka připravená z kostiček barevných paprik, konzervy loupaných a nakrájených rajčat, oliv, nakládaných bílých fazolí a da...
Čtěte více