Kulajda
Polévka, která se připravuje z vody nebo vývaru, smetany, koření, vajíčka, hub, kopru a brambor. Je to hustá polévka s charak...
Čtěte víceDýňový krém
V troubě rozpečená hokkaido nebo muškátová dýně, povařená spolu s kořením a orestovanou cibulí, pak rozmixovaná, dochucená sm...
Čtěte víceKvětáková polévka
Květáková polévka nemusí být vždy jako ze školní jídelny, vyzkoušejte výborný recept.
Čtěte víceBramboračka
Jedna z nejoblíbenějších českých hustých polévek. Nejlépe chutná hezky proleželá přes noc a podávaná teplá s bramborovými pla...
Čtěte víceFriko polévka
Smetanová polévka z jižních Čech. Se třemi druhy cibule, brambory, smetanou a naloženými houbami.
Čtěte víceSlepičí polévka s játrovými knedlíčky
Vývar je grunt a není nad to jej obohatit například domácími játrovými knedlíčky.
Čtěte více