Kaldoun
Polévka uvařená z husích drůbků a kořenové zeleniny, zahuštěná jíškou, doplněná o nudle, případně i o játrové knedlíčky....
Čtěte vícePolévka uvařená z husích drůbků a kořenové zeleniny, zahuštěná jíškou, doplněná o nudle, případně i o játrové knedlíčky....
Čtěte vícePolévka připravená z kostiček barevných paprik, konzervy loupaných a nakrájených rajčat, oliv, nakládaných bílých fazolí a da...
Čtěte víceChutě a vůně Asie se prolínají v této polévce jedinečným způsobem. Kokosové mléko tomu všemu dodává ten správný podtext a red...
Čtěte víceKlasický hovězí vývar, čirý, silný a voňavý patří neodmyslitelně do české kuchyně.
Čtěte víceŠpanělská polévka z hovězího vývaru, bílých fazolí, mrkve, jablka, salámu, cibule, koření a nočků.
Čtěte více