Smažené houby s mozzarellou
Ploché klobouky čerstvých hub plněné kysanou smetanou, sušeným česnekem a plátkem mozzarelly. Obalené v klasickém trojobalu....
Čtěte vícePloché klobouky čerstvých hub plněné kysanou smetanou, sušeným česnekem a plátkem mozzarelly. Obalené v klasickém trojobalu....
Čtěte víceNa sádle usmažené karbanátky připravené ze směsi mletého masa, česneku, vajec, mléka, strouhanky, cibule a koření, servírovan...
Čtěte víceNákyp upečený v troubě v pekáčku nebo zapékací misce, připravený z povařeného a mírně rozmačkaného květáku, sýru a na kostičk...
Čtěte víceFocaccia – vláčný italský chléb s chutí olivového oleje, rozmarýnu a hrubé soli. Skvělý jako příloha, základ sendviče nebo sn...
Čtěte vícePředpečená sekaná z mletého hovězího a vepřového masa, obalená v prochladlém těstě, zabalená, dopečená v troubě pěkně dozlato...
Čtěte víceRecept na vinnou klobásu zapečenou v listovém těstě, která se skvěle hodí k bramborové kaši.
Čtěte víceVe vodě uvařený bůček, potřený pikantní kašičkou, dobře uležený, servírovaný nakrájený na plátky spolu s chlebem a dobře vych...
Čtěte víceChcete hodnotit, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.