Frankfurtská polévka
Světlá, krémově zahuštěná, po paprice narůžovělá polévka, s vložkou nakrájených párků.
Čtěte víceSvětlá, krémově zahuštěná, po paprice narůžovělá polévka, s vložkou nakrájených párků.
Čtěte vícePolévka z mražených špenátových listů zjemněná smetanou, ochucená česnekem a strouhaným sýrem.
Čtěte víceVývar je grunt a není nad to jej obohatit například domácími játrovými knedlíčky.
Čtěte víceKlasický hovězí vývar, čirý, silný a voňavý patří neodmyslitelně do české kuchyně.
Čtěte vícePolévka připravená z kostiček barevných paprik, konzervy loupaných a nakrájených rajčat, oliv, nakládaných bílých fazolí a da...
Čtěte víceHustá obědová polévka z brambor, cizrny, zeleniny, koleček choriza, másla, sladké smetany a zeleninového vývaru.
Čtěte vícePolévka připravená v tlakovém hrnci z hovězího předního masa, bramboru, klobásy, cibule, sterilizované červené řepy a rajčato...
Čtěte víceChcete hodnotit, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.