Francouzská cibulačka
Tradiční francouzská cibulová polévka s bílým vínem a opečeným toastem.
Čtěte víceTradiční francouzská cibulová polévka s bílým vínem a opečeným toastem.
Čtěte víceDva dny marinované plátky vepřové panenky, zprudka opečené na pánvi.
Čtěte víceNastrouhané brambory a cukety smíchané s kostičkami uzeného masa, vajíčky, pepřem a solí, usmažené na oleji.
Čtěte víceJe upečená z těsta připraveného z nastrouhaných brambor, polohrubé mouky, jablka, cukru, oleje, tvarohu, kypřícího prášku, žl...
Čtěte víceČeská klasika, v troubě upečený koláč zdobený švestkami a drobenkou nebo mákem a cukrem.
Čtěte víceSvětlá, krémově zahuštěná, po paprice narůžovělá polévka, s vložkou nakrájených párků.
Čtěte víceChcete hodnotit, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.