Kuřecí steak v italských bylinkách
Steaky z vykoštěných kuřecích stehen naložené v bylinkové marinádě a oleji, poté opečené z obou stran do zlatova....
Čtěte víceSteaky z vykoštěných kuřecích stehen naložené v bylinkové marinádě a oleji, poté opečené z obou stran do zlatova....
Čtěte víceChutná směs z marinovaných, pak zprudka opečených kousků kuřecího masa, podušené zeleniny, koření a hub, servírovaná spolu s ...
Čtěte víceKousky uzeného tofu plněné čedarem a obalené v mouce, vajíčkách a drcených kukuřičných lupíncích, smažené do zlatova....
Čtěte víceNahraďte majonézu zdravější variantou a přitom také chutnější a jednoduší na přípravu. Skvěle chutná, osvěží a perfektně se h...
Čtěte víceNejlépe drobné lesní jahody pokapané likérem, potopené ve víně ochucené cukrem a cukrovým sirupem, těsně před podáváním zalit...
Čtěte víceChcete hodnotit, soutěžit nebo si užívat web bez reklam? Přihlaste se – noví uživatelé získají prvních 7 dní bez reklam zdarma.